Tuesday, July 28, 2015

Meloman pentru o zi - The Sun Is Rising

Câteodată ai nevoie de o încurajare și nu e nimeni lângă tine să-ți spună un cuvânt care să te ridice. În acele momente, o melodie bine aleasă poate fi de mare ajutor.

”The Sun Is Rising”, interpretată de Britt Nicole, este o astfel de melodie, care îți dă speranță: indiferent cât de grele ar fi problemele cu care te confrunți, ele nu vor dura veșnic, căci soarele va răsări și pe strada ta. Să o ascultăm și să ne lăsăm încurajați astăzi, la rubrica Meloman pentru o zi.


2 comments:

  1. Ce mult imi place melodia aceasta! NU am stiut de ea, iti multumesc pentru ea. Ahh eu cand sunt trista si singura nu ma ajuta nimic, nu situ de ce... Trebuie sa fie cineva sa ma asculte, sa ma aline, sa imi spuna o vorba frumoasa... Doar asa imi revin. Ma bucur pentru cei ce isi gasesc alinarea in astfel de cantece sau carti. Eu vad frumusetea cantecelor doar atunci cand sunt vesela, asa cum trebuie sa fiu :) Multi pupici si vise frumoase! Liuba x

    ReplyDelete
    Replies
    1. E drept că cel mai bine, atunci când ești tristă și descurajată, e ca cineva drag să te asculte și să te încurajeze. Dar eu am avut și momente în care eram singură, nu avea cine să mă asculte, și atunci Dumnezeu mă mângâia printr-un cântec sau un verset.
      Dumnezeu să te ajute să fii mereu bucuroasă, chiar și atunci când nu toate merg bine, dragă Liuba! :)

      Delete