Friday, August 14, 2015

Gânduri la mijloc de august

Și uite că am ajuns și la mijlocul lui august... Cu ocazia asta vreau să le urez la mulți ani și multe împliniri tuturor celor care poartă numele de Maria! :)

Deci nu-mi vine să cred cât de repede trece vara, cu toate că am mers zi de zi la serviciu, cu excepția unei singure săptămâni de vacanță în iunie, și cu toate că am avut parte de caniculă cât pentru cinci veri. Vara asta am făcut cură de înghețată și pepene. :)) Atâta înghețată și atâtea felii de pepene cred că nu am mai mâncat niciodată! S-au dus pe apa sâmbetei planurile mele de a mai da ceva kilograme jos... am făcut eu și ceva sport, dar destul de greu m-am mișcat pe căldura asta - trăiască sălile de sport cu aer condiționat și piscinele acoperite! Cred că îmi voi recanaliza eforturile pentru a slăbi la iarnă... dar nu știu ce rezultate voi obține, că în general iarna se acumulează kilograme, nu se topesc... că deh, e frig, cum să se topească? :)

Și număr săptămânile până la concediu... ce bine că au mai rămas doar două. Cred că în nici un an nu mi-am mai luat vacanță atât de târziu, dar mă consolez cu proverbul acela: ”Cine râde la urmă, râde mai bine.” Planul inițial a fost de a merge la Băile Felix, apoi ne-am gândit la Marea Neagră și în final ne-am hotărât pentru Brașov, cu parcul acvatic, parcul Aventura, Poiana Brașov și ce mai găsim pe acolo... Sper să nu ne mai răzgândim și de data asta, că ar fi cazul să ne facem rezervări deja!

Să ne bucurăm de vară, cât o mai avem, că o vorbă găsită pe Facebook spune: ”Peste 16 săptămâni ne vom curăța din nou mașinile de zăpadă!” sau cam așa ceva. Vacanță plăcută și odihnitoare vă doresc, iar dacă vacanța s-a încheiat, un sfârșit de vară fenomenal! :)

6 comments:

  1. Noi am combinat berea cu pepene rosu, putin stress inaintea vacantei cu toate organizarile si s.au topit kg incat iar suntem prieteni cu blugii din luna de miere (aia unt blugii etalon :))) )
    Mai e deschis parc Aventura?;)
    Sa ne spui si noua ce mai e prin Bv! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce bine de voi! :))
      Eu nu mă stresez deloc cu privire la vacanță, mai ales că nu merg prea departe, numai sper să nu am de suferit din cauza lipsei de organizare. :)
      Parcul Aventura mai funcționează încă, după câte văd pe site-ul lor... Mă voi strădui să pozez toate obiectivele importante. :)

      Delete
  2. Si eu am planuri sa merg in octombrie la Brasov si toate parcurile lui :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atunci îți doresc călătorie plăcută și un timp fain în Brașov! :)

      Delete
  3. Nici vacanta mea nu a început, desii, eu sunt mai mereu în vacate! :))
    Eu am 1.55 si aveam 57 de kg acum am.... 55kg YES!! :)) Here I am beach.... :)))
    Sa nu uit.... eu stiu ca se spune "la multi ani" de sf Marie mica (8 sept) ptr ca atunci a fost Maria nascuta, acum pe 15 aug a murit! Sorry ca am scris asa de mult! ☺

    hugs & kisses
    ઇઉ Ell@

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici o problemă, Ella, nu am limitate comentariile. :))
      Păi cum ești mai mereu în vacanțe? Nu-mi dai și mie ”rețeta”? :)
      Pe la noi se spune ”La multi ani” Mariilor pe 15 august, deși e ”Adormirea Maicii Domnului”, așa știam și eu... nu știu ce să zic... :))

      Delete