Monday, January 4, 2016

Bine ai venit, 2016!

Am intrat și în anul 2016... oare unde a zburat timpul? Și oare de ce trece timpul repede numai când ne e bine, iar când ni-e greu, parcă se târăște?...

Viața mea în ultimii ani a fost ca un mozaic: un 2014 tare greu, cu depresie, o internare în spital, un concediu lung în care așteptam să mă refac, să-mi revină pofta de viață, dar care a fost total nereușit. Deși mi-am vizitat sora în Austria și am fost la mare, în Italia, nu m-am putut bucura de absolut nimic. Nu știam la ce să mă aștept mai departe, eram de-a dreptul sătulă de viață... Dar spre sfârșitul anului ”zorii” au început să se arate: sora mea din Austria a luat-o la ea pe mama noastră bolnavă, care a fost în grija mea ani buni, dar totuși n-am rămas singură acasă, m-am ales cu o colegă optimistă care mi-a fost de mare ajutor. Și uite așa, anul 2015 a fost neașteptat de bun pentru mine! Fără să-mi dau seama cum, am început să mă simt tot mai bine, să am o dispoziție tot mai bună... și oamenii din jurul meu observau că parcă eram altă persoană, ceea ce nu putea decât să mă bucure.

Și în timp ce anul 2014 a trecut atât de greu, anul 2015 a zburat pur și simplu! În final nu pot decât să-I mulțumesc lui Dumnezeu că a avut milă de mine; medicii n-au putut face mare lucru, dar El a adus în jurul meu oamenii potriviți, care mi-au ridicat moralul, și El mi-a dat o nouă perspectivă asupra vieții. Deci am speranțe mari pentru 2016! Sper să nu se întoarcă roata și să am din nou un an greu. :)) Dar oricum ar fi viața mea de acum înainte, știu că e în mâna lui Dumnezeu!

Cea mai mare dorință pentru 2016... oare să o dau în vileag? :)) Pe lângă faptul că îmi doresc o relație mult mai strânsă cu Dumnezeu, îmi doresc și o altfel de relație... cu o persoană despre care am scris eu ceva cu câteva articole în urmă. :) Nu știu ce va aduce anul acesta, eu m-am decis să nu acționez în niciun fel, ci să mă rog și să aștept, să văd ce se întâmplă. Și mi-e greu, că eu nu pot sta pur și simplu fără să fac nimic, dar deocamdată cred că așa este cel mai indicat. Și cred că Dumnezeu știe mai bine decât mine ce e de făcut și vreau să-mi pun toată încrederea în El!

5 comments:

  1. Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti!
    LA MULTI ANI!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc pentru urările deosebite, Iulisa!
      La mulți ani cu sănătate, binecuvântări și tot ce îți dorești! :)

      Delete
  2. Eu cred ca ai deja mintea si inima pregatita pt un an mai bun! Cu Dumnezeu alaturi o sa reusesti fara indoiala! :)

    ReplyDelete
  3. Dumnezeu știe de ce ne trece pe acolo... poate ca să ne țină aproape de El. Să ai un an mai bun, Luiza, și credința ta să crească!

    ReplyDelete