Friday, May 15, 2015

E vineri

Altă săptămână se apropie de sfârșit... Mă simt obosită de parcă aș fi muncit toată săptămâna la sapă. Poate dacă dădeam la sapă mă simțeam mai în formă acum. :))

Parcă mă obosește viața la oraș, cu aglomerația, gălăgia și poluarea aferente. Poate mă voi muta la țară într-o zi... Fratele meu și familia lui au deja la activ această experiență și se declară mulțumiți; pe mine nu m-au convins încă, dar cine știe ce idei îmi mai vin... Câte schimbări, mai mult sau mai puțin necesare, nu face omul într-o viață! Nu a murit nimeni de la prea multă schimbare. :)

Exact acum o săptămână, în drum spre serviciu, am avut nespusa ”bucurie” să fiu ”agățată” pe autobuz. :P Totul a început de la un simplu act de politețe, l-am informat pe respectivul unde trebuie să coboare pentru a ajunge la destinația dorită și... de atunci și până când a coborât nu i-a mai tăcut gura. Întrebări personale, aluzii la o ieșire la suc, povești... ce mai, tot tacâmul! Punctul culminant a fost când a vrut să afle cum mă găsește pe Facebook; i-am spus doar prenumele meu și i-am sugerat să sape mai adânc ca să mă găsească, pentru că nu sunt prea multe fete care se numesc la fel ca mine. Mai târziu mi-am adus aminte că îmi făcusem ceva setări de securitate prin contul meu, astfel încât, chiar dacă mă găsea băiatul, nu putea să mă adauge în lista lui, dar fiind faptul că nu avem prieteni comuni. Și de atunci n-am mai auzit de el... dar de fapt asta mi-am și dorit! La ce să îmi pierd timpul și să îmi tulbur liniștea și visele mele pentru o căsnicie fericită?

Da, visele despre o poveste de dragoste autentică... doar ele mi-au mai rămas; speranțele mi s-au cam spulberat, odată cu trecerea timpului. Dar cu toate acestea, tot nu vreau să cobor standardele și să mă topesc după orice necunoscut care îmi acordă puțină atenție (poate doar pentru că nu avea altceva mai bun de făcut în momentul acela)!!!

Și uite cum am ajuns de la ziua de vineri la reflecții pe tema relațiilor... De fapt, cam așa funcționează mintea omului, face niște conexiuni, care de care mai ciudate... mai ales mintea mea haotică! :)

6 comments:

  1. Fiecare din noi avem mintea haotica si ganduri ciudate, fara ele nu ar fi intersant. Si eu uneori ma simpt plictisita de aglomeratie si satula de oamenii care mereu se grabesc undeva si ma intreb uneori daca stiu unde merg si de ce se grabesc asa tare?

    Mie imi plac schimbarile si ma planuim schimbari mari, sa vedem cum o sa fie :)

    Iti doresc un weekend minunat! Liuba x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îți doresc numai schimbări benefice și de asemenea, un weekend fain! :)

      Delete
  2. E buna o schimbare.Depinde in ce consta.Eu cred ,ca uneori atata secret nu ajuta.Unii sunt vorbareti,pentru a-si ascunde o timiditate.Un weekend cat mai placut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Așa-i, uneori o schimbare e binevenită.
      În ceea ce privește secretele, cred că acesta a fost un caz în care aveam nevoie să fiu discretă. :)
      Un weekend plăcut vă doresc și eu!

      Delete
  3. Sunt dintre cei care cred în schimbări și consider că îți au rostul lor! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt cam reticentă la schimbări, dar îmi dau seama că au rostul lor în viață. :)

      Delete